Според китайския календар от днес, 12 февруари, покровител на 2021 година става

...
Според китайския календар от днес, 12 февруари, покровител на 2021 година става
Коментари Харесай

Какво да очакваме от 2021 – годината на Белия метален вол

Според китайския календар от през днешния ден, 12 февруари, настойник на 2021 година става Белият железен вол. Той не ни дава обещание безгрижни месеци, а в противен случай, ще възпита у нас трудолюбие, самообладание и непримиримост. Белият железен вол е знак на спокойствието и се надяваме това да ни донесе непоклатимост и сигурност, дълго чакани след всички тествания на 2020-та.

Елементът метал свързваме с неизменност, увереност и отговорност – качества, на които би трябвало да разчитаме за триумфа си през идната година. Белият цвят се счита за главен през 2021-ва. Както в интериора, по този начин и в дрешника си можем да залагаме на него и други светли нюанси, само че несъмнено страним от аленото, което може да разсъни яростта на вола.

А ето какво да чака всяка зодия съгласно китайския календар от годината на Белия железен вол:

Плъх

Новата година ще му донесе нови отговорности и професионални провокации. Ще се радва на обич и топли страсти.

Вол

2021 година ще бъде сполучлива за вола както във финансов, по този начин и в персонален проект. Няма да липсват благоприятни условия за кариерно развиване, а новите бизнес инициативи ще са добре пристигнали.

Тигър

Чакат го значително провокации и уроци за научаване, само че и доста нови страсти и запознанства. Любовта също няма да остане на назад във времето.

Заек

През новата година не всичко ще се случва по проект, ще има непредвидени промени и забавяния. Тези компликации не трябва да го карат да стопира да се бори за задачите си.

Дракон

Чакат го компликации, които обаче ще му донесат нови сили и кураж. Трябва да е окуражен и деятелен на работното място, а фокусът в любовен проект е върху пристрастеността.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР